1 of 4

2019, een bijzonder jaar

2019, een bijzonder jaar

2019, een bijzonder jaar

Persoonlijk kijk ik heel graag vooruit, maar omdat 2019 voor mij een bijzonder jaar was en ik daarvoor ook heel dankbaar ben, kijk ik heel eventjes terug.

Het jaar begon rustig, maar eindigde met een knaller. Het eerste huwelijk van 2019 had ik pas in maart en daardoor had ik alle rust om workshops te volgen en om te investeren op persoonlijk vlak. Ook heb ik in deze periode nieuwe mensen mogen ontmoeten tijdens de workshops en conferenties. Niets is zo bijzonder als nieuwe mensen ontmoeten en om nieuwe verhalen te horen. Deze ontwikkelingen in het begin van het jaar pakte ik niet alleen op, dit deed ik samen met een aantal lieve collega’s. We zijn samen veel werk gaan bespreken, elkaar helpen met vragen en ook vaak samen huwelijken gaan fotograferen. Je wordt steeds hechter samen en deze lieve collega’s zijn voor mij heel belangrijk geweest in mijn ontwikkeling en als je ziet dat zij ook veel bereiken en zich ook ontwikkelen, dan kan ik alleen maar heel erg blij en trots zijn.

Waar ik ook zo dankbaar voor ben, is het vertrouwen die ik keer op keer krijg van alle lieve bruidsparen. Ik heb afgelopen jaar echt te gekke bruiloften mogen vastleggen, op de meest te gekke locaties. In mooie tuinen, kastelen, kerken, het strand, in de wei en zelfs in een koeienstal. Je krijgt als fotograaf een paspoort om overal bij te mogen zijn, bij alle momenten van de dag en dat is heel bijzonder. Het is mooi om de momenten tussen twee geliefdes, tussen ouders en kind, met grootouders of met vrienden te zien en helemaal om deze vast te mogen leggen. Al deze herinneringen worden later steeds waardevoller en dat maakt ons vak zo mooi. 2019 Heb ik afgesloten met een huwelijk op 31 december, dat betekende voor mij een knallend begin van 2020 op de dansvloer! En dat 2020 zo knallend begon zoals het nu begonnen is, kon ik me niet voorstellen. Vorige week kreeg ik het bericht dat ik mijn 8e Master of Dutch Weddingphotography Award had gewonnen in 2019. Dat brengt mij op een gedeelde 3e plek van Benelux. Wauw, ongelooflijk, dankbaar, blij!

Er staan weer fantastische huwelijken in het vooruitzicht en ik kijk er weer naar uit om samen met Eva deze prachtig te gaan vastleggen!

Hieronder zie je de 8 foto’s waarmee ik een Master Award heb gewonnen in 2019.

 

  1. Annick Van Helvoirt schreef:

    Wauw wat een mooie blog!! En wij waren 1 van die bruidsparen met kinderen. Elke dag nog genieten van jullie foto’s. Familie en vrienden praten er steeds nog over.
    En wat mooi dat je steeds geniet keer op keer. Je award dik verdiend.
    Veel liefs en groetjes Onno en Annick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home