1 of 4

Day in the Life, Heeswijk-Dinther

Day in the Life, Heeswijk-Dinther

Day in the Life, Heeswijk-Dinther

Jaaaa, ik was zo blij toen Wendy vroeg of ik weer een Day in the Life fotoreportage wilde maken. Het is zo ontzettend leuk om elke keer de kinderen te zien veranderen en groeien. Daarnaast blijft het zo bijzonder om een kijkje te nemen in het dagelijks leven bij je eigen vrienden. Ik weet bijvoorbeeld dat lekker eten belangrijk is voor dit lieve gezin, maar zo belangrijk dat ze de hele ochtend aan het bakken en braden zijn! :) Het was gewoonweg een heerlijke ochtend en ik kan alleen maar genieten als ik de foto’s terugkijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home