1 of 4

De liefste moeders

De liefste moeders

De liefste moeders

Mama,

je voelt precies hoe ik me voel

je staat altijd klaar voor mij en helpt altijd als je voelt dat dat net even nodig is

je geeft me een blik dat het goed is

je bent altijd trots, welke keuzes ik ook maak

je geeft een knuffel op de juiste momenten

je bent de liefste!

En omdat ik dit zo voel bij mijn eigen moeder, zie ik dit ook tijdens mijn werk. Ik zie zoveel liefdevolle momenten tussen moeders en kinderen. Deze zijn altijd zo bijzonder en daarom wil ik een aantal van deze momenten met jullie delen! Voor alle moeders, een hele liefdevolle en gezellige dag!

Liefs,

Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home