1 of 4

Een onvergetelijke week!

Een onvergetelijke week!

The Full Monty

Heel graag wil ik deze beleving met jullie allemaal delen. Zoals velen al weten, volg ik graag workshops en mentorsessies om te blijven groeien in mijn fotografie. Ook afgelopen winter ben ik weer in een traject gestapt om te groeien als fotograaf. Dit project, The Full Monty is niet om te leren in de techniek of skills van de fotografie, maar om te groeien als persoon. Je weet vooraf dat dit project anders zal zijn als de andere workshops, maar toch kom je er heel anders uit dan dat je van te voren verwacht. Twee weken geleden zijn wij met 11 fotografen naar Amsterdam gegaan om dit traject aan te gaan samen met de mentoren Damon Pijlman, Jacqueline Dersjant, Philippe Swiggers en Isabelle Hattink. Het was een intensieve week, waarbij jij als persoon tijdens het fotograferen en de besprekingen centraal stond. En als het om jezelf gaat, is het vele malen moeilijker dan dat het om de techniek gaat. Het was voor mij daarom ook een hele intensieve week, een week waarbij veel los komt waar je over na gaat denken. Dit persoonlijke traject is nu ook nog niet voorbij, maar is nu pas begonnen. Ik heb zoveel passie en liefde voor mijn vak en ik hoop dat ik dat nog meer kan laten zien in alle foto’s die ik maak. Dat alle bijzondere momenten die ik mag meemaken nog intenser ga beleven. Ik kan dan ook niet wachten op alle mooie huwelijken die ik dit jaar mag gaan vastleggen.

Naast dit is het ook een onvergetelijke week geworden, een week waar ik veel lieve mensen heb mogen leren kennen op een bijzondere manier. Lieve Damon, Jacqueline, Philippe, Isabelle, Eva, Babet, Hermance, Karel, Meral, Roy, Rianne, Jill, Cathy , Caroline, Louise, Mariska & Corine, dank jullie wel allemaal voor alle gesprekken en plezier die we met elkaar hebben gehad.

Op naar een super mooi trouwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home