1 of 4
familieshoot

Familieshoot in de ochtendzon, Oss

Familieshoot in de ochtendzon, Oss

Familieshoot in de ochtendzon, Oss

26 oktober 2007, De trouwdag van mijn broer en schoonzus. Wat was dat een mooie dag. Ze zagen er samen prachtig uit, mooie ceremonies, gezellige, lieve gasten en een knalfeest! Vorige week zondag was dit alweer 12,5 jaar geleden. Reden voor een feestje zou je zeggen. Die zouden ze ook geven, maar helaas kon deze op dit moment niet doorgaan. Wel ging ik met ze op pad, samen met de kinderen Luuk en Nienke. Met z’n viertjes richting de maas om mooie plaatjes te maken.

12,5 jaar geleden maakte ik de reportage foto’s van Bas en Anneke samen, nu maakte ik de foto’s van hun samen met de kindjes. Wat gaat de tijd toch snel, maar wat ben ik trots op dit mooie gezinnetje! De momenten dat ze samen genieten, samen lachen en veel liefde uitstralen, dan kan ik alleen maar genieten dat ik deze momenten mag vastleggen. En volgend jaar gaan we proosten op jullie 13,5 jarig huwelijk! Liefs, Els

Bekijk hier meer Familie fotoshoots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home