1 of 4

Jolien & Jeff, Slot Doddendael

Jolien & Jeff, Slot Doddendael

Wat voel ik mij bevoorrecht dat ik Jolien en Jeff heb mogen leren kennen. Jullie zijn twee hele lieve en bijzondere mensen. Wat is het dan fijn dat jullie alle vertrouwen in mij hebben om jullie dag vast te mogen leggen. En wat voor een dag, wauw! Zoveel mooie momenten, zoveel mooie woorden, zoveel emotie en zoveel lieve mensen.

Afgelopen woensdag zijn jullie in Slot Doddendeal getrouwd. Eindelijk was het zover om tegen elkaar JA te mogen zeggen. De ceremonie was heel bijzonder door alle lieve en mooie woorden van jullie dierbaren en natuurlijk de handbinding door jullie moeders. Na de ceremonie was het heerlijk genieten van de mooie felicitaties, het proosten, de taart en het heerlijk borrelen.

Lieve Jolien en Jeff, dank jullie wel dat ik bij jullie aanwezig mocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home