1 of 4

Judith & Luke, Het Gouverneurshuis Heusden

Judith & Luke, Het Gouverneurshuis Heusden

Tijdens het editen van deze reportage kreeg ik weer het bijzondere gevoel van deze dag en dat gevoel wil ik graag met jullie delen. Judith en Luke ken ik al enkele jaren en dan is het extra bijzonder om hun mooie dag vast te mogen leggen. Het was een heerlijke ontspannen dag met vele mooie momenten. De kinderen vonden het in het begin wel spannend, maar tijdens de ceremonie verdween langzaam de spanning en konden ze heerlijk zichzelf zijn. Na de ceremonie was er een lunch en het gezelschap waande zich in het buitenland. Zo heerlijk tussen de fruitbomen waar de zon door de bladeren scheen. Het was een fantastische dag die in teken stond van het vieren van de liefde, de liefde tussen het bruidspaar, de kinderen, familie en vrienden. Ik vond het heel bijzonder om dit mee te mogen maken en dit alles werd afgesloten met een knallend feest! Judith en Luke, bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home