1 of 4

Monique & Han, Kasteel van Oijen

Monique & Han, Kasteel van Oijen

Vorige week was eindelijk de grote dag van Monique, Han en hun zoontje Luuk aangebroken! Deze mooie zomerdag begon voor mij in Oss. Daar waar Monique haar voorbereidingen trof, samen met haar vriendinnen. Na enige wachttijd, kwam daar het spannende moment, de ontmoeting! En wat zagen ze er beide mooi uit! Nadat we stoere foto’s hadden gemaakt bij de Cross Fitt zijn we naar Kasteel van Oijen gegaan om nog meer prachtige plaatjes te schieten.

En dan was daar het grote moment, de ceremonie. Monique werd weggegeven door haar vader, altijd een bijzonder moment. Na de mooie verhalen en het ja-woord kwam Luuk de ringen brengen. Maar het grote moment voor Luuk was toch wel de taart!

Nadat ze heerlijk hadden geborreld, ging de dag verder in ‘t Woud in Oss. Daar begon het diner met een ontzettend mooi en emotionele speech van de vaders.

Het was weer een prachtige dag om mee te mogen maken.

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”auto” boxed_text=”unboxed” filters=”yes” columns=”3″ column_spacing=”0″ cat_slug=”” exclude_cats=”” number_posts=”3″ offset=”” excerpt_length=”35″ strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” scroll_items=”” autoplay=”no” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/fusion_portfolio]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home