1 of 4

Mooie persoonlijke momenten!

Mooie persoonlijke momenten!

Mooie persoonlijke momenten!

Afgelopen week zat vol met fantastische momenten en deze wil ik heel graag delen. De week begon geweldig met het winnen van een Master Award. Het gevoel dat je krijgt zodra je bericht krijgt dat je een Master Award hebt gewonnen is niet te omschrijven. Omdat je het niet verwacht, maar natuurlijk wel hoopt is de vreugde super groot. Je werkt erg hard voor al je bruidsparen en je wilt dat zij het gevoel van de dag terug beleven bij het zien van de foto’s. Dat is je grootste doel! Daarnaast is het super als je foto’s ook door andere collega fotograferen worden gewaardeerd met een Award. Dat is iets waar ik heel trots op ben.

Dezelfde dag werd ik opgehaald door lieve collega’s om naar Aken te gaan. Daar was de Fearless Conferentie. Samen met andere 250 fotograferen hebben we daar naar fantastische verhalen mogen luisteren van geweldige fotograferen. Door deze verhalen sta je weer even stil waarom dit zo’n fantastisch vak is en waarom we dit doen. Ik zit weer vol met inspiratie en energie! En ik ben blij dat ik dit met een geweldige groep collega vrienden heb mogen meemaken. Dit zijn herinneringen voor het leven!

En uiteindelijk heb ik de week mogen afsluiten met een heerlijk huwelijk. Samen met Eva hebben wij een super mooie dag mogen vastleggen. Een dag vol liefde en plezier. We hebben heel veel gelachen vooral weer heerlijk gefotografeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home