1 of 4

Nieuwe demo Albums

Nieuwe demo Albums

Nieuwe demo Albums

Omdat ik zo blij ben met mijn nieuwe albums wil ik deze graag met jullie delen. Om aan iedereen zoveel mogelijk verschillende mogelijkheden te laten zien heb ik meerdere albums laten maken. Deze laat ik natuurlijk zien bij kennismakingsgesprekken met jullie, maar om alvast een indruk te geven staan ze ook op mijn website. Om deze op een leuke manier aan jullie te laten zien, heb ik deze afgelopen dinsdag gefotografeerd samen met mijn nichtje. Een functionele middag, maar ook meteen een gezellig middag om elkaar weer te zien! In deze blog zien jullie een kleine impessie. Willen jullie graag meer informatie over de albums of trouwreportages neem dan contact op!

https://elskorstenfotografie.nl/trouwalbum/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home