1 of 4
Lifestyle kinderportret

Spontane familie fotoshoot, Den Bosch

Spontane familie fotoshoot, Den Bosch

Spontane familie fotoshoot, Den Bosch

Hoe vaak sta jij met je gezin of met je kinderen op de foto? Leuke spontane foto’s? Met z’n allen? Vaak maak jij de foto’s van je kinderen, maar samen met je kinderen op de foto komt minder vaak voor. Niet alleen als reden dat jij altijd de foto’s maakt, maar vinden we het allemaal wel leuk om op de foto te gaan?Foto’s zijn hele waardevolle herinneringen aan een bepaald moment in je leven. Daarom willen we ook graag foto’s hebben, maar op de foto gaan vinden we vaak lastig. Je bent bang dat je moet poseren en verplicht lachen.Ik hoop dat ik het een stukje makkelijker kan maken. Je hoeft namelijk niet te poseren en verplicht te lachen.Natuurlijk kijk ik waar jullie het beste kunnen gaan staan, zitten of lopen, maar daarna mag je lekker met je kinderen en partner kletsen, lachen en gek doen. Of juist serieus.Er worden aanwijzingen gegeven, maar blijf vooral jezelf! Dan kunnen we samen de mooiste en meest spontane foto’s maken van jullie.

Dit is het gezin van mijn broer, ze gaan niet vaak op de foto, maar ik vind het heerlijk om ze te fotograferen. We zijn gaan wandelen in het bos, tijdens de late middagzon. Bij een mooie plek stopten we voor enkele foto’s. Ik hoefde maar een ding te zeggen en daarna gingen ze los! Zoals ze op de foto staan, zo zijn ze. Beetje gek, maar heel gezellig!  Zelfs dat Ize’s mond vol met lippenstift van mama zat na een stevige kus was niet erg, Ize ging er zelfs mee poseren. Ze bleven helemaal zichzelf en ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar enorm van geniet.

Ik vind het heel belangrijk dat je jezelf kunt zijn en daarom doe ik ook erg mijn best om je het vertrouwen te geven dat het altijd goed is wat je doet! Ik zal de juiste momenten vangen en jullie op jullie best vastleggen, zodat jullie de mooiste herinneringen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home