1 of 4

This is Reportage Family AWARDS

This is Reportage Family AWARDS

This is Reportage Family AWARDS

Wat een jaar, wat een roller coaster aan emoties. Zoveel verschillende emoties en deze schieten soms dagelijks alle kanten op. Het is voor iedereen een jaar dat we flexibel moeten zijn, je moet je kunnen aanpassen, accepteren, voor elkaar zorgen. Maar dat zonder elkaar veel te zien, zonder knuffels en omhelzingen. Juist nu dat je ze misschien harder nodig hebt. Je gaat nog harder beseffen hoe belangrijk vrienden en familie zijn en dus ook hoe groot het gemis kan zijn als je ze even niet ziet of vast kunt pakken.

Enkele jaren geleden had ik tijdens de winter minder huwelijken, om mezelf scherp te houden ging ik de gezinnen van mijn familie en vrienden volgen. Ik ging ze volgen om de dagelijkse momenten vast te leggen. Dit was op dat moment alleen maar omdat ik mezelf wilde trainen op het voelen, zien en horen van momenten, zodat als je de foto’s terugziet de momenten voelt zoals ze in het echt zijn. Dat trainen van mezelf werd een nieuwe tak in mijn bedrijf. Day in the Life reportages. Want, wauw, wat was ik hieraan verkocht. Natuurlijk ken ik mijn broers en beste vriendinnen goed, maar om ze te zien tijdens een gewone dag, de opvoeding, de liefde voor hun kinderen, wat was dat geweldig. Zo gaaf om dat te zien, voelen en horen. Ik was helemaal verkocht, dit wilde ik meer doen. Niet alleen voor mijn eigen familie, maar ook voor andere families, wat dit is zo waardevol.

Ondertussen fotografeer ik elk jaar enkele Day in the Life reportages bij families. Nooit heel veel gedaan, omdat tijdens het hoogseizoen van de bruiloften er weinig tijd voor was. Maar dit jaar was er weer tijd voor, veel huwelijken zijn verplaatst naar 2021 en dus was er ruimte om weer Day in the life reportages te fotograferen. En wat heb ik daar van genoten en wat ben ik dankbaar dat ik dit mag doen. Reden genoeg dat ik dit veel meer wil gaan doen. Verhalen vastleggen van gezinnen, ouders, grootouders, kinderen, stelletjes, vrienden, het maakt niets uit, overal zijn verhalen! En deze wil ik zien, horen voelen en vereeuwigen, want ja, nu weten we nog meer hoe belangrijk familie en vrienden zijn!

Sinds deze zomer is er een nieuwe wedstrijd, This is Reportage Family. Ik was meteen enthousiast om hier aan deel te nemen. Tijdens de eerste en tweede ronde ben ik hier in de prijzen gevallen met 7 Awards en met 2 Story Awards. Dit is een mooi lichtpuntje in deze tijd en daarom ga ik dit moment klein, maar grootst vieren met bubbels op de bank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home