1 of 4

Zo trots als een pauw!

Zo trots als een pauw!

Zo trots als een pauw!

Trots op Eva en ook trots op onze samenwerking. Eva is sinds 3 jaar mijn assistente op alle bruiloften en is ondertussen niet alleen mijn assistente, maar ook mijn second shooter. Het is ontzettend fijn om de huwelijken samen vast te leggen. Je kunt tenslotte maar op 1 plek tegelijk zijn en er zijn zoveel mooie momenten die je graag wilt vastleggen. En omdat we nu al enkele jaren samenwerken, raken we steeds beter op elkaar ingespeeld, dus we voelen elkaar heel goed aan. Het is heel bijzonder om samen een ontwikkelen door te maken. En natuurlijk, samen op pad gaan is veel leuker dan alleen! Eva is de laatste jaren ontzettend gegroeid in haar fotografie en daar ben ik super trots op! En dat wil ik graag met jullie delen, daarom een blog met foto’s van Eva die ze afgelopen jaar heeft gemaakt op de huwelijken waar we samen naar toe zijn gegaan.

Eva, ik hoop dat we in 2019 weer vaak samen op pad kunnen gaan, zodat we weer veel mooie momenten mogen vastleggen en dat we ook weer veel mogen lachen samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home