1 of 4

Day in the Life, op de boerderij

Day in the Life, op de boerderij

Day in the Life, op de boerderij

Elke fotoreportage heeft zijn eigen verhaal en dat is wat fotografie zo bijzonder maakt. Deze Day in the Life fotoreportage geeft hele mooie momenten weer wat veel betekenis heeft voor deze familie, daarnaast brengt het mij terug bij mijn eigen jeugd, waar ik zo’n fijne herinneringen aan heb.

Een aantal maanden geleden kreeg ik de vraag van een vriendin of ik haar zoontje Lev samen met zijn nichtje Maud wilde fotograferen, terwijl ze samen spelen op de boerderij van opa en oma. Opa en Oma hebben een boerderij met koeien en de kinderen komen daar elke week ‘werken’ en spelen. Daar kon ik natuurlijk geen nee opzeggen, want hoe leuk is het om een band vast te leggen van grootouders met hun kleinkinderen en dat op een boerderij waar heel veel gebeurt en waar ze het heel fijn hebben. Het was een mooie dag in september en je voelde meteen dat de kinderen het geweldig vinden op de boerderij. Het samen ‘werken’ met opa, met opa van de kuil glijden, samen op de traktor, de dieren voeren, op de speelgoed traktor terwijl opa je meetrekt aan een touw. Of te wel, ze worden heerlijk verwent door opa en oma. Maar wat nog mooier was om te zien, de gezichten van de grootouders. Zij zijn zo trots op Lev en Maud! Heel bijzonder en vooral heel mooi om te zien. Dus het was voor mij genieten om dit vast te leggen. Nu zijn deze foto’s ontzettend mooi voor de grootouders, later worden het betekenisvolle herinneringen voor Lev en Maud en zullen ze altijd terugdenken aan deze mooie tijd met opa en oma op de boerderij!

Want dat is wat het met mij doet. Als ik dit zie denk ik aan vroeger, aan de fijne tijd samen met mijn broers, nichtjes en neefjes op de boerderij bij opa en oma. Ik weet nog heel goed dat ik samen met mijn nicht buiten ging spelen alsof we een paard hadden. We gingen dan zelf rennend een dressuurproef afleggen alsof we op een paard zaten. Zij een zwart paard met een blauw dekje en ik een zwart paard met een rood dekje. Heerlijk, wat een fantasie en wat was het fijn om daar te zijn. Het brengt mij ook terug naar de boerderij van mijn ouders, mijn thuis. De thuis waar ik nog steeds naar toe kan gaan. Het is zo bijzonder om op te groeien op een boerderij. Samen met mijn broers hebben we heel veel buiten gespeeld, gefietst, boomhutten gebouwd, crossen op een zelf gemaakt crossbaantje in de wei, onze eigen dieren verzorgd enz. Het ‘werken’ samen met mijn vader, de tijd die je samen kon doorbrengen na schooltijd. Zoveel mooie herinneringen roept deze reportage bij mij op!

Op het eind van de blog zie je een paar foto’s uit de oude doos. Jammer dat ik er niet meer heb van die tijd, maar de herinneringen blijf ik altijd koesteren.

Lieve familie van den Hanenberg, super bedankt dat ik dit voor jullie mocht doen! Liefs, Els

  1. Damonionoh schreef:

    Mooie prachtige foto’s en zo geweldig geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home