1 of 4

Dorine & Henk, Gelderse Vallei

Dorine & Henk, Gelderse Vallei

Dorine & Henk, Gelderse Vallei

Meer dan een jaar geleden nam Dorine contact met mij op, met de vraag of ik hun trouwdag wilden vastleggen. De vraag komt niet vanwege alleen de ervaring met het fotograferen van huwelijken, maar ook door de ervaring met het fotograferen van koeien. En deze combinatie is voor mij top! Liefde & koeien!

Op 20 juli was het eindelijk zover, de mooie dag van Dorine en Henk. Mijn dag starte bij Dorine, daar was het hele gezin al aanwezig en dat gaf meteen veel levendigheid en gezelligheid. Dorine was nog maar net in haar jurk toen Henk op de traktor aangereden kwam. Dat was een van de voorwaarden van Henk. Als er getrouwd wordt, dan wordt er wel gereden met deze traktor. Na een bijzondere en mooie ontmoeting zijn we foto’s gaan maken. Foto’s met het paard en natuurijk met de koeien. Daarna was de trouwceremonie en wat was deze mooi. Zo mooi verteld, zo persoonlijk, heerlijk ontspannen, veel liefde en af en toe een traan. Nadat dat knallend gevierd was, zijn we naar de kerk gegaan voor de mooie kerkelijke trouwceremonie. Uiteindelijk was er een diner met een geweldige speech van de vader van Dorine. De speech werd afgesloten met een geweldig cadeau: koeien! Kan natuurlijk ook niet anders.

Dorine en Henk, wij hebben genoten van jullie, van alle bijzondere momenten, jullie familie en vrienden. Geniet van alle foto’s! Liefs, Els & Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home