1 of 4

Day in the Life, ‘s-Hertogenbosch

Day in the Life, ‘s-Hertogenbosch

Dit prachtige gezin wilde graag een dag met hun dagelijkse bezigheden vastgelegd hebben. Waarom ze dit graag wilden, begrijp ik wel. Het zijn wel hele bijzondere dagelijkse activiteiten. Deze jonge ouders hebben namelijk een tweeling, een tweeling die na maanden ziekenhuis eindelijk heerlijk thuis zijn. Ik vind het heel erg bijzonder om deze dag met hun te hebben mogen beleven. Een jaar geleden heb ik het huwelijk gefotografeerd van Milou en Mark, dat was natuurlijk al heel erg mooi, maar deze dag was voor mij nog meer betekenisvol. De liefde die ze hebben voor elkaar en voor de tweeling is heel mooi om te zien. Te zien tijdens de vele handelingen van de dagelijkse bezigheden. Spelen met de kinderen, in bad doen, aankleden, de fles geven. Milou en Mark, bedankt dat ik dit voor jullie mocht doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home