1 of 4

“Ik zie ons helemaal onszelf zijn”

“Ik zie ons helemaal onszelf zijn”

“Ik zie ons helemaal onszelf zijn”

‘WAUW. We hebben geen idee wat we je kunnen mailen want alle foto’s overtreffen onze (hoge) verwachtingen. Allereerst: dank dat je alle liefdevolle, emotionele, feestelijke en bijzondere momenten van onze dag wilde vastleggen. Echt meer dan prachtig & tegelijkertijd: ik zie ons helemaal onszelf zijn, heerlijk is dat om te zien. De foto’s vertellen zo veel & dan het licht…. WAUW!’

Van deze reactie werd ik toch wel even stil. Dit is toch echt wel de reden waarom dit vak zo bijzonder en mooi is.

Afgelopen woensdag was de grote dag van Lydia en Arnold. Het was zo fijn dat het eindelijk zo ver was. De trouwdag is maar liefst viermaal gewijzigd, maar toch bleven Lydia en Arnold heel erg positief en elke keer gingen ze vol energie hun plannen aanpassen. Al vroeg in de ochtend vertrokken Eva en ik samen naar het bruidspaar. Eva naar Arnold en ik ging naar de bruid. Het was nog donker en heel rustig in de wijk. Tijdens alle voorbereidingen kwam langzaam de zon op. Toen het helemaal licht was kwam Arnold aan bij Lydia. Wat een mooie ontmoeting en wat een prachtig paar! Met zo’n goed begin kon de dag niet meer stuk. Met de zonsopkomst gingen we samen foto’s maken aan het water in Ridderkerk. Wat een rust, plezier en liefde! Niet iedereen kon nu naar het huwelijk komen en dus ging het bruidspaar samen naar de gasten toe, naar het werk van Lydia en naar de scheepswerf van Arnold. Zo ontspannen, zo relax en wat een heerlijke echte momenten.

Eenmaal aangekomen op de trouwlocatie stonden de daggasten ze feestelijk op te wachten. Iedereen zag er prachtig uit en had erg uitgekeken naar deze dag. De ceremonie kon beginnen. Het was een prachtige, persoonlijke ceremonie, met als hoogtepunt het ja-woord! Na de lunch ging het bruidspaar samen met de gasten naar de kerk voor een prachtige dienst. Daarna was het tijd voor ontspanning, na de taart en toast startte de Oud Hollandse spellen. En alle gasten hielden wel van een spelletje, de competitie was gestart! Nadat bekend was gemaakt wie de winnaars waren, konden de gasten aan een hele mooie gedekte tafel plaatsnemen voor het diner. Na een paar ontmoetingen met het bruidspaar wist ik dat lekker eten voor hun heel erg belangrijk is en daarom was de wens om ook het diner vast te leggen. Ze hebben heerlijk de tijd genomen voor het diner, ruim de tijd om met iedereen te kletsen en voor de mooie speeches van de familie. Deze dag was zo mooi en kon niet anders dan met een knaller afgesloten worden. En dat gebeurde dan ook met vuurwerk! Het bruidspaar ging er niet samen naar kijken, maar de bruidegom ging zelf de wei in om het vuurwerk af te steken, want zelf afsteken is leuker dan ernaar kijken. En dit is precies iets wat typeert voor dit bruidspaar, ze doen wat ze leuk vinden, waar ze gelukkig van worden en dat zie je terug in alle foto’s.

Lieve Lydia en Arnold, wij hebben ontzettend genoten van jullie, jullie gasten en alle mooie momenten. Bedankt voor het vertrouwen in ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home