1 of 4

Getrouwd op Landgoed Te Werve

Getrouwd op Landgoed Te Werve

Getrouwd op Landgoed Te Werve

Nog maar 3 maanden geleden namen Charlotte en Frank contact met mij op voor hun bruidsreportage. Ook zij hebben hun bruiloft moeten verplaatsen en moeten aanpassen en daardoor moesten ze nog op zoek naar een fotograaf. Op een maandagavond ben ik richting het westen gereden om ze te ontmoeten. Het was meteen een super leuk gesprek en het klikte! En dus mocht ik hun dag vastleggen.

Afgelopen vrijdag was het zover. De dag startte voor mij bij de ouders van Frank. De hele familie was al aanwezig en het was meteen gezellig! Na het aankleden van Frank kwam ik in een oase van rust terecht bij Charlotte midden in Den Haag. Ze was zich rustig aan het voorbereiden samen met haar zus en moeder. Je voelde langzaam de spanning opkomen bij Charlotte. Gelukkig kwam Frank mooi op tijd en was daar in hun huis de prachtige ontmoeting.

Daarna gingen we naar Landgoed te Werve. Eerst even een kort moment om samen te genieten en ondertussen maakten we wat foto’s van dit prachtige stel. Het was even een rust moment voordat de ceremonie begon. De ceremonie was buiten aan het water, een prachtige locatie. Het was een hele mooie en persoonlijke ceremonie met een prachtige speech van de vader van Frank. Daarna was het genieten, genieten samen met de vrienden en familie. Lekker borrelen, eten, lachen en luisteren naar nog meer speeches. Met als hoogtepunt de speech van grootvader. Na het diner was het nog even borrelen met elkaar en daarna ging het bruidspaar samen, door een haag van sterretjes, naar huis.

Bedankt Charlotte en Frank voor het vertrouwen, wij hebben genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home