1 of 4

Internationale Fearless Awards gewonnen!

Internationale Fearless Awards gewonnen!

Het is ongelofelijk en het gevoel is niet te beschrijven! Ik was nog niet bijgekomen van het goede nieuws van gisteren, maar vandaag is er nog meer super goed nieuws!! Ik heb mijn eerste TWEE INTERNATIONALE AWARDS gewonnen!

Voor de eerste keer heb ik ingestuurd voor deze wedstrijd. Er worden ongeveer 10.000 foto’s ingestuurd door bruidsfotografen wereldwijd en daaruit zijn 137 foto’s bekroond met een Fearless Award, waaronder 2 foto’s van mij! Het is een onbeschrijfelijk gevoel dat mijn naam tussen alle grote namen staat! Ik ben zo ontzettend trots.

Vanochtend zaten mijn vriend en ik tijdens het ontbijt nog te genieten van het leuke nieuws van gisteren. Ik vertelde hem dat ik voor het eerst ook foto’s heb ingestuurd voor een internationale wedstrijd, daarbij zei ik tegen hem: ‘Als ik mijn eerste Fearless Award win, neem ik jou mee uiteten naar een sterren restaurant om het te vieren’. Niet wetend dat vandaag de uitslag kwam en al helemaal niet verwacht dat ik er tussen zou zitten. EN al helemaal niet met 2 awards. Toen de uitslag binnenkwam liepen de tranen over mijn wangen. Afgelopen jaar hebben we vele mooie bruidsparen mogen fotograferen en het is een ontzettend druk jaar geweest en als je dit dan hoort, dan voelt dit als een enorme waardering voor het harde werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home