1 of 4

Terugblik op 2017!

Terugblik op 2017!

2017.

De kerst is weer voorbij en dus tijd om terug te kijken. Te kijken naar het jaar 2017. Wat is dit bijzonder jaar voorbij gevlogen!

Het was een leerzaam jaar. Begin van het jaar heb ik de mentorsessies bij Damon Pijlman mogen afronden. Deze mentorsessies zijn voor mij heel erg belangrijk geweest afgelopen jaar. Alles was ik daar heb geleerd heb, heb ik afgelopen jaar kunnen toepassen. Niet alleen tijdens de huwelijksreportages, maar ook tijdens de vele mooie lifestyle reportages.

Ook was 2017 een heel mooi trouwjaar. Samen met Eva, mijn assistente, heb ik vele mooie bruidsparen blij mogen maken met foto’s van hun bijzondere dag. Het is heel erg speciaal dat je op hun grote dag overal bij mag zijn en dat je alle vertrouwen krijgt om alles super mooi vast te mogen leggen. Er zijn vele mooie gebeurtenissen geweest welke ik nooit zal vergeten.

2017 Was ook een winnend jaar! Dit jaar heb ik mogen afsluiten met super gave awards! In september won ik mijn eerst Masters of Wedding Photography Award en daar heb ik er 2 aan toe mogen voegen in december. Daarnaast heb ik in december 2 Fearless Awards gewonnen. Ik ben mijn bruidsparen zo dankbaar dat ik deze bijzondere foto’s bij hen heb kunnen maken.

Terugkijken is leuk, maar wat heb ik veel zin in 2018!

Ik ga weer verder met leren, ik ben gestart met een te gekke en intensieve workshop! Daarnaast staan er al vele mooie huwelijken op de planning waar ik erg naar uitkijk.

Maar we kijken nog heel even terug, terug naar de mooie trouwmomenten van 2017! Kijk je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home