1 of 4

Jessy’s Droomdag, Dream4Kids

Jessy’s Droomdag, Dream4Kids

Jessy’s Droomdag, Dream4Kids

‘Op zoek naar een fotograaf voor de droomdag van Jessy vast te leggen’, dat was de vraag die ik tegenkwam. Ik hoefde er niet over na te denken. Ik wilde deze momenten voor Jessy vastleggen. Jessy kreeg deze droomdag van Dream4kids. Een dag om alles even te vergeten en gewoon weer even kind zijn zonder zorgen, alleen maar genieten. En deze momenten wilde ik voor haar vastleggen, zodat ze hier altijd de herinneringen van heeft.

Monique en Mirjam hadden deze dag georganiseerd en hebben de dromen van Jessy daardoor mogelijk gemaakt. We hebben haar op haar school verrast en ze mocht mee in een hele snelle auto naar een schoonheidssalon. Samen met haar vriendin mocht ze genieten van een high tea, schoonheidsbehandeling, mooie nagels, haar en make-up. Daar leerde ik Jessy ook een beetje kennen. Wat een lief meisje met ontzettend veel humor en zelfspot. Nog zo jong en klein, maar je ziet dat ze heel sterk is. Haar humor is mij het meest bijgebleven, ze liet iedereen alleen maar lachen. Zelfs in de auto had ze de grootste lol, lekker dansen in de auto, selfies maken en heel veel zingen.

Omdat ze helemaal gek is van dieren zijn we naar de dierentuin gegaan. Het was heerlijk om haar te zien genieten. Genieten van de dieren en van de momenten die alleen maar in teken stonden van haar. Zij stond deze dag in het middelpunt en dat had ze ook dubbel en dwars verdient. Uiteindelijk gingen we nog een ‘kapsalon’ eten, want dat is haar lievelingseten. Daarna was de afsluiting van de dag.

Lieve Jessy, je bent een bijzonder meisje. Blijf zoals je bent, puur en lief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home