1 of 4

This is Reportage Photographer Nr.1 van Nederland

This is Reportage Photographer Nr.1 van Nederland

This is Reportage Photographer Nr.1 van Nederland

2020 Roller Coaster

2020 Is een Roller Coaster. Vanaf maart zitten we met z’n allen in een achtbaan, van gebeurtenissen en emoties. Het begon met onzekerheid en angst. Ook ik had veel angst omdat ik alleen maar zag wat er allemaal niet meer kon dit jaar. Maar van angst word je niet gelukkig en je bereikt er verder ook niets mee. Dus moest ik gaan accepteren dat dit jaar toch echt anders zou verlopen dan voorgaande jaren. Als snel ben ik er vanuitgegaan dat ik geen bruiloften zou fotograferen in 2020, zodat elke bruiloft die ik mocht meemaken een geluksmoment was.

Stilzitten is niet mijn sterkste kant, wat ik het allerliefste doe is fotograferen. Verhalen vertellen, momenten beleven en dat als herinneringen vastleggen. Dat hoeft natuurlijk niet alleen op een bruiloft want er zijn veel meer verhalen. Verhalen van families, gezinnen en kinderen. Ik heb altijd al families gefotografeerd, maar nu was daar meer tijd voor. Ik kon er meer aandacht aan geven. En daar was ook de wedstrijd This is Reportage Family. Een wedstrijd waar het draait om echt momenten, pure fotografie, reportage fotografie. Niets is geposeerd. Daar wilde ik graag aan meedoen. Kijken waar mijn niveau ligt, kijken wat mijn collega’s allemaal maken, maar nog het allerbelangrijkste, geïnspireerd raken door alle prachtige foto’s die elke keer ingestuurd worden.

Na de eerste ronde ontving ik maar liefst 6 awards. Die dag, dat moment, dat vergeet ik nooit meer. Het was zo onverwachts dat ik überhaupt zou mee kunnen doen in de top van de wereld. En hoe is het om nu na de laatste ronde maar liefst 12 awards te hebben ontvangen. Geen woorden voor. Nummer 4 van de wereld, nummer 1 van Nederland. Iets waar ik alleen maar over heb gedroomd. Iets wat voor mij ontzettend ver weg leek te zijn. En daarom ga ik dit heerlijk vieren, vieren met mijn lieve familie en vrienden om mij heen. Want zonder hen had mijn jaar er veel anders uitgezien. Zij hebben mijn Roller Coaster ook beleefd en gevoeld en toch stonden ze bij elk moment klaar voor mij!

Daarnaast ben ik natuurlijk al die lieve gezinnen, kinderen en ouders dankbaar dat ik de prachtige momenten mocht beleven. Dat ze mij toelieten in hun vertrouwde omgeving, en dat ze mij alle vertrouwen hebben gegeven om deze mooie herinneringen vast te leggen.

Bekijk hier de Top 100 2020 Wereldwijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home