1 of 4

Lambertine & André, Twente

Lambertine & André, Twente

Lambertine & André, Twente

Elke keer als ik de foto’s bekijk ontstaat er weer een lach op mijn gezicht. Er is deze dag zoveel gelachen en bij alle foto’s weet je nog welk moment het was of om welke grap er gelachen werd.

Het was voor ons ook een bijzondere dag. De vader van André ken ik al enige jaren via de ‘koeien’ en ook het zusje van André, Juliantien, want zij is ook bruidsfotografe. Extra spannend dus. Eva en ik waren de avond ervoor al uitgenodigd om op de Johanneshoeve te komen logeren. Dan hoefden we niet zo vroeg ons bed uit om naar het mooie Twente te rijden.

Het was heerlijk opstaan, alsof je op vakantie was. De zon kwam langzaam door en binnen vijf minuten was ik bij de bruid. Eva ging ondertussen lopend naar de bruidegom om daar foto’s te maken. Wat een heerlijke start van de dag! Bij Lambertine haar ouderlijk huis was het rustig en iedereen helemaal ontspannen, Lambertine had er zin in! En daar kwam André, wauw, wat een heerlijke ontmoeting tussen deze twee! Daar werd al ontzettend veel gelachen en dat werd tijdens de reportage niet minder. Zoveel droge humor, heerlijk! Daarna werd er getrouwd en niet door zomaar een trouwambtenaar, maar door de vader van André. En naast veel liefde was er ook weer tijd voor veel humor. Omdat André kok is wilden ze graag uitgebreid dineren en dat hebben ze gedaan! De hele middag hebben ze de tijd genomen om met alle familie en vrienden heerlijk te dineren. Na het diner was de kerkelijke ceremonie, wat was deze mooi. Zoveel mooie liederen en deze zelfs door eigen familie gespeeld en gezongen, zo bijzonder. De dag werd natuurlijk afgesloten met een spetterend feest. Deze hebben wij niet tot in de laatst uurtjes meegemaakt, maar er blijkt goed gefeest te zijn! Lambertine en André, bedankt dat wij jullie dag mochten vastleggen, wij hebben genoten van jullie gastvrijheid, liefde en vooral humor! Geniet samen heerlijk na van jullie geweldige dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home