1 of 4
winterhuwelijk

Trouwen in de herfst of winter?

Trouwen in de herfst of winter?

Trouwen in de herfst of winter?

Het is nog geen zomer en ik maak een blog over bruiloften in het najaar en winter. Dat is niet zonder een reden. Veel bruiloften van dit voorjaar en de aankomende zomer worden verplaatst. Je mag trouwen, maar we moeten ons nog wel steeds aan bepaalde regels houden. Voor sommige bruidsparen is dat geen probleem en gaan deze zomer gewoon de liefde vieren! En dat begrijp ik, je hebt zo lang uitgekeken naar deze dag en je wilt de liefde uitspreken naar elkaar in het bijzijn van je lieve familie en vrienden. Hoe dan ook, het gaan prachtige dagen worden. We gaan alles intenser beleven, beseffen hoe belangrijk de liefde is voor je partner, je familie en je vrienden.

Natuurlijk begrijp ik ook dat er bruidsparen zijn die hun bruiloft gaan verplaatsen. Sommige verplaatsen deze met een jaar, omdat ze heel graag een zomerbruiloft willen, maar mocht je toch eerder willen trouwen, denk dan zeker aan het najaar of de winter. Ik ben groot fan van herfsthuwelijken en winterbruiloften. Eigenlijk ben ik fan van elk seizoen van het jaar en kan ik ook van alle seizoenen genieten, ze hebben allemaal iets moois. Maar we vergeten soms hoe mooi het najaar is en de winter. Vaak denken we slecht weer, koud en geen zon. En ja, de kans op regen is wat groter, de temperatuur buiten is lager en de zon schijnt wat korter op de dag, maar binnen is het heerlijk warm en je krijgt dan ook meteen een hele warme sfeer. Kandelaars met brandende kaarsen, kroonluchters en openhaarden die branden, binnen is het warmer dan waar ook. En als de zon schijnt in dit seizoen, staat de zon heel laag. Vooral de opkomst is prachtig en ook de zonsondergang, waar je ook niet voor hoeft te wachten tot negen uur in de avond.

Elk seizoen heeft iets prachtigs, en natuurlijk heb je jouw dag voor ogen zoals jij deze graag zou willen en daar moet je ook helemaal voor gaan! Of het nu een zomerhuwelijk is waar alles lekker buiten kan, of een winterhuwelijk waar we lekker bij de haard zitten, ik leg het met veel passie en plezier voor jullie vast.

Bekijk hier het herfsthuwelijk van Marloes & Jaco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home