1 of 4
Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot met het gezin, Oss

Zwangerschapsshoot met het gezin, Oss

Zwangerschapsshoot met het gezin, Oss

Eerst de bruiloft, daarna een Day in the Life van de tweeling en nu een zwangerschapsshoot samen met het hele gezin! Hoe leuk is dit? Dat je een gezin elke keer weer terugziet. Dat ik hun grote dag mocht fotograferen was al helemaal geweldig, met prachtige en unieke momenten zoals foto’s maken boven op het dak van de Sint Jan in Den Bosch. Maar de Day in the Life met twee baby’s was eigenlijk wel heel bijzonder. Zo mooi om te zien hoe deze twee ouders hiermee omgingen, zoveel liefde, zoveel kleine momentjes in de hectiek, maar toch heel georganiseerd en veel rust.

En nu, nu zag de twee meiden weer en wat zijn ze prachtig en leuk! Wat een leuke middag heb ik met ze gehad. Samen op de fiets richting het Arboretum in Geffen. Eenmaal daar ging het gezin heerlijk aan de wandel en tussendoor maakten we de foto’s. Het is een gezinsfotoshoot wat in teken staat van de zwangerschap. Gewoon lekker spontaan, niet geposeerd, maar gewoon lekker zichzelf zijn. Als ik eerlijk ben, heb ik zo genoten van deze twee meiden! De hele fotoshoot had ik een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt Milou & Mark voor het vertrouwen, elke keer weer!

Liefs, Els

Bekijk hier de Day in the Life, Mark & Milou

Bekijk hier meer Zwangerschapsfotoshoots

  1. Milou schreef:

    Lieve Els,
    nogmaals super dank voor je mooie werk en wat kun je het altijd goed verwoorden! Super! Je foto’s zijn werkelijk prachtig en als ik naar andere blogs kijk, dan weet je feiloos op ieders wens in te spelen, met altijd mooie en unieke foto’s als resultaat! Prachtig!
    Lieve groetjes, Milou en Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home