1 of 4

Trouwen in de Oisterwijkse bossen

Trouwen in de Oisterwijkse bossen

Trouwen in de Oisterwijkse bossen

Het is nog steeds een bijzondere en soms lastige tijd. Je kunt niet ver vooruit kijken, niet plannen, je moet flexibel zijn. Dit is soms lastig, maar er komen ook hele mooie en onverwachtse momenten op je pad. Zoals deze bruiloft, deze is voor mij een cadeautje. Heel last minute namen Martijn en Maggie contact met mij op of ik hun grote dag wilde komen vastleggen.

Afgelopen vrijdag was het al zover, hun mooie dag in de bossen van Oisterwijk. In Hotel Boschoord gingen ze zich samen voorbereiden. Gewoon lekker rustig samen op de hotelkamer. Het was nog heel rustig in de bossen, je hoorde de vogeltjes, de zon voelde je tussen de bladeren schijnen en buiten werd alles klaar gemaakt voor de ceremonie. Wij gingen samen met het bruidspaar op pad om mooie foto’s te maken in het bosrijke gebied. Maggie straalde vanaf de eerste minuut en heeft alleen maar gelachen, heerlijk te zien. Samen genoten ze van de kleine momenten tijdens de fotoshoot.

Daarna was het zover, de gasten kwamen naar Hotel Boschoord. Deze dag startte niet met de ceremonie, maar juist met de receptie. Even de tijd samen met de gasten. Met iedereen een praatje kunnen maken, een quiz spelen met alle gasten en leuke foto’s maken bij de fotobooth. Het was een ontspannen en gezellige sfeer. Eind van de middag was daar de prachtige ceremonie. Maggie kwam stralend naar voren, je zag dat ze er zo klaar voor was om ‘ja’ te zeggen. Het was een persoonlijke ceremonie waar veel werd gelachen. Na het ja-woord en het wisselen van de ringen, werd de ceremonie afgesloten met het aansnijden van de taart. En daarmee kwam onze dag ten einde.

We hebben oprecht genoten van jullie! Het was een prachtige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home