1 of 4

Trouwen op het mooie Kasteel Maurick

Trouwen op het mooie Kasteel Maurick

Trouwen op het mooie Kasteel Maurick

Wat heb ik naar deze dag uitgekeken! Twee jaar geleden ontmoette ik Maartje en Sander. Ze kwamen bij mij langs voor een kennismaking en er was meteen een klik. Ze houden van een drankje, een feestje en dat samen met vrienden en familie. En dit is zo belangrijk voor ze, dat dit mij heel goed is bijgebleven.

Na het een keer verplaatsen van de grote dag was het afgelopen zondag eindelijk zover! Maartje kwam samen met haar vriendinnen aan bij Kasteel Maurick. Het was een perfecte ochtend, alle meiden mee in de haar en make-up onder het genot van een glaasje bubbels. Enkele uren later kwam Sander met zijn vrienden aan, ook voor de getting ready en ook onder genot van enkele flessen. Wat ze mij bij de kennismaking vertelden over hoe belangrijk vriendschap voor hen is, was meteen heel duidelijk. En niet te vergeten, ook de drankjes ;)

Ondertussen werd alles klaargezet voor de buitenceremonie, de gasten arriveerden en de spanning steeg. Eindelijk was daar het moment, de ceremonie. Het bruidspaar zag elkaar pas voor het eerst bij het weggeven van de bruid. Zo mooi en bijzonder. Het was een prachtige ceremonie, de locatie was al perfect en er werden mooie woorden gesproken. En niet te vergeten en werd heel veel gelachen. Na de ceremonie ging langzaam de spanning weg en konden Sander en Maartje heerlijk genieten. Oké, de fotoshoot vonden ze ook nog wel spannend, want ze staan niet heel graag voor de camera, maar ook dat viel gelukkig heel erg mee ;)

In de tuin van Kasteel Maurick zaten alle gasten samen met het bruidspaar te genieten in de zon met een drankje in hun handen. Het was een perfect plaatje. Deze middag ging over in een uitgebreid diner. Ze houden namelijk van lekker en goed eten. Ze zaten aan een prachtige lange tafel en tussen de heerlijke gerechten werden er heel veel mooie woorden gesproken door ouders en vrienden. De dag werd, natuurlijk, afgesloten met een borrel :)

Lieve Maartje en Sander, wat hebben wij genoten van jullie allemaal! Het was meer dan prachtig!

 

Second shooter: Eva Langens, Locatie: Kasteel Maurick, BABS: Marielle Jongmans, Muziek: Trouwliedjes, Film: Videodynamics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home