1 of 4

Trouwen in deze bijzondere tijd

Trouwen in deze bijzondere tijd

Trouwen in deze bijzondere tijd

Het was geen kleine, maar een hele grote vreugdedans die ik vrijdagochtend maakte. Ik mocht weer een dag vol liefde vastleggen, de dag van Alies & Gerben. Ze zouden in april al getrouwd zijn, maar stelden dat uit tot nu in juli, nog niets wetend hoe het nu zou zijn. Er waren even twijfels, maar met wat wijzigingen in de planning, besloten ze om de grote dag door te laten gaan en dus kon de liefde gevierd worden!

Gerben had bij zijn ouders geslapen, zodat ze gescheiden de dag zouden starten. Het was rustig in huis bij Alies, nog niet veel spanning. Deze ontstond wel toen de jurk aanging en Gerben het erf op kwam gereden. Eindelijk was daar het moment om elkaar te ontmoeten. Op het kavelpad stond Gerben vol spanning te wachten op Alies die in de verte aan kwam lopen. Eenmaal omgedraaid was Gerben sprakeloos, hij had geen woorden meer, hij kon alleen maar kijken naar Alies. Zo bijzonder. Een wens van Gerben was om met zijn koeien op de foto te gaan en dus reden we naar de boerderij waar twee koeien klaarstonden voor de foto. Tussen de regendruppels door hebben we de dames en Gerben kunnen fotograferen.

Daarna was het echt zover, Gerben en Alies zeiden ‘Ja’ tegen elkaar, tegen de liefde voor elkaar! Dat gingen ze uiteindelijk vieren bij Bij Oost in Harderwijk. Een prachtige plek waar ze naartoe voeren met een bootje. De gasten stonden het bruidspaar op te wachten en eenmaal aan wal kon het feestje beginnen. Niet een grootst feest, maar wel een uitgebreide lunch diner met prachtige gerechten. Er werden tussen de gangen door prachtige woorden gesproken door de familieleden. Eind van de dag kwam nog heel even de zon door en zijn we als afsluiting van de dag nog mooie foto’s gaan maken.

Lieve Alies en Gerben, bedankt in het vertrouwen in mij. Geniet samen en heel veel geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home