1 of 4
trouwen kasteel Heeswijk Els Korsten fotografie

Trouwen op Kasteel Heeswijk

Trouwen op Kasteel Heeswijk

Trouwen op Kasteel Heeswijk

Afgelopen donderdag trouwden Zhengrong en Christiaan op het mooie kasteel Heeswijk. Zoals iedereen weet is een huwelijk in deze periode anders door het Covid-19 virus. Maar zo stoer dat dezen twee lieve mensen toch hun liefde gingen vieren samen met hun naasten. Helaas kon de familie van Zhengrong vanuit China niet aanwezig zijn, maar zodra het weer kan gaan ze zeker nogmaals de liefde vieren en dan in China. En ja er zijn aanpassingen door de maatregelen, maar de liefde is nog steeds hetzelfde en de intentie van het huwelijk verandert ook niet.

De dag begon heel rustig op Kasteel Heeswijk. Schoonmoeder hielp Zhengrong met alle voorbereidingen, haar prachtige haren werden in de krul gezet, de bloemen werden gebracht en uiteindelijk ging de prachtige jurk aan. Daarna kwam de prachtige ontmoeting tussen Zhengrong en Christiaan in de tuin van het kasteel. Het kasteel heeft vele mooie plekken om mooie foto’s te maken. Dus na de lunch gingen we rustig wandelen om een aantal foto’s te maken in en rondom het kasteel. De gasten kwamen ondertussen aan op het kasteel en zij stonden het bruidspaar weer op te wachten. Eindelijk was het zover, de ceremonie, de mooie verhalen en het ja-woord. Het was zo intiem en daardoor ook zo bijzonder. Gelukkig werd het ja-woord daarna nog gevierd met felicitaties, een taart en een borrel. Het was een prachtige dag en het was heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Lieve Zhengrong &  Christiaan, heel veel geluk samen en dank jullie wel voor het vertrouwen in mij.

Nog geen trouwlocatie en zou je graag willen trouwen op een kasteel? Als fotograaf vind ik dat elk kasteel de ultieme romantische achtergrond voor een prachtige trouwreportage biedt. De kasteeltuinen zijn perfect voor trouwfoto’s op locatie, maar ook als binnenlocatie biedt een kasteel veel mooie authentieke elementen en vaak een bijzondere lichtinval voor het ultieme plaatje. Mocht je graag meer willen zien, maak dan een vrijblijvende afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home