1 of 4

Als spreker op Docday 2023

Als spreker op Docday 2023

Als spreker op Docday 2023

Voor het eerst mocht ik spreken op een conferentie. En deze ervaring wil ik heel graag met jullie delen. Niet alleen omdat het super gaaf was om daar op het podium te staan. Maar het hele proces was heel intens. Het is al een jaar geleden dat Kevin en Annie, de organisatoren van Docday, mij vroegen of ik wilde spreken op Docday 2023. Ik was meteen enthousiast en dus zei ik:’ JA, ik wil!’

Waar ik het over wilde hebben was meteen duidelijk. Het zou een persoonlijk verhaal worden. Graag wilde ik vertellen waarom ik 20 jaar geleden startte als fotograaf en niet als trouwfotograaf, maar als koeienfotograaf. En niet alleen de ontwikkeling als fotograaf, maar ook als persoon, want als personen zijn we allemaal uniek. Om dit goed vorm te geven en om alles uit mij te halen had ik hulp in geschakeld van Isabelle Hattink, een collega trouwfotograaf en vriendin. En hulp van Jantina Hakvoort, een presentatie Coach. Het was een heel intens en bijzonder proces.

Vorige week was het zover. Samen met mijn vriend Michel vloog ik naar Dublin. Ontmoette daar Kevin en Annie, de hele line up van sprekers en natuurlijk alle collega fotografen die naar ons kwamen luisteren. Wat een fijne organisatie, plek en mensen. Natuurlijk was er spanning, maar ik had er ook ontzettend veel zin in. Eenmaal op het podium, kijkend naar 150 fotografen, mocht ik mijn verhaal vertellen en mijn beelden laten zien. En ik heb daar echt van genoten. En helemaal bijzonder waren de reacties achteraf. Mensen die zich herkende in het verhaal, of juist heel erg geïnspireerd raakten. Zo ontzettend mooi om die verhalen te horen.

Het was van begin tot eind genieten en dit smaakt naar veel meer! Dus hopelijk mag ik mijn verhaal nog met heel veel collega’s delen!

Photocredits: Ronan Palliser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home