1 of 4

Destination Wedding op een eiland in Kroatië

Destination Wedding op een eiland in Kroatië

Destination Wedding op een eiland in Kroatië

Het valt niet mee om te beschrijven hoe bijzonder deze Destination Wedding was. Het avontuur van Eva en mij begon op Rotterdam Airport, daar gingen wij samen met alle gasten het vliegtuig in richting Kroatië. Meteen gingen wij dit avontuur vastleggen, want de hele groep gasten was zo enthousiast en we voelen ons helemaal opgenomen in de groep gasten. Eenmaal aangekomen in Split werden we met boten naar het eiland Hvar gebracht. Daar was ‘s avonds de welkomstborrel van Tessa en Bjorn, het heerlijke lieve bruidspaar. Deze borrel was op een prachtig dakterras met uitzicht over het water en we hadden meteen een prachtige zonsondergang. Maar het hoogtepunt was zeker de dag erna, de bruiloft. De dag startte op het balkon van het hotel, daar was de getting ready van Tessa en ook van Bjorn. Langzaamaan kwam er toch wat spanning, het was warm en ze hadden zo lang uitgekeken naar dit moment, dus het was goed toen eenmaal Tessa door haar vader naar voren werd gebracht in de prachtige ruïne van een oud kerkje. Wat een locatie en wat een prachtig licht hadden we! De ceremonie was zo gaaf en bijzonder, wij hebben nog nooit zoveel gelachen, wat heeft de Babs, Charlotte de Moel dat perfect gedaan! Na vele knuffels, felicitaties en borrels was het tijd om weer in de boot te stappen om naar het diner te gaan. Het diner was namelijk op een ander prachtig eiland, waar alles zo perfect was! Het diner was heerlijk, maar de bruid kon niet meer wachten om te gaan dansen. Iedereen had zin om te feesten, en het feest duurde dan ook tot in de late uurtjes. En met de top muziek van Lovesound en Floor Jaxx vloog het dak eraf!

De volgende dag ging het bruidspaar met alle gasten nog heerlijk relaxen en napraten in een beachclub. Ook dat was weer heel gezellig, het is heel fijn om, naast het fotograferen, met iedereen samen te zijn. Het voelt alsof je een van de gasten bent, en om al die echte momenten te kunnen fotograferen is het fijn als iedereen zich goed voelt met jou en je camera.

Eind van de dag gingen we weer richting huis. Geheugencards vol met prachtige beelden. Ook het selecteren en bewerken was een feestje, alle momenten mag je daardoor nog veel vaker beleven en daar geniet ik volop van. Het was lastig, maar ik heb een kleine selectie beelden van deze destination bruiloft geplaatst in deze blog. Hopelijk beleven jullie toch een klein beetje de sfeer van deze prachtige Destination Wedding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home