1 of 4

Destination bruiloft in de bergen van Zwitserland

Destination bruiloft in de bergen van Zwitserland

Destination bruiloft in de bergen van Zwitserland

Wat had ik uitgekeken naar deze dag, of eigenlijk weekend. Britte en Edwin ken ik al een lange tijd en toen ze mij vroegen of ik naar Zwitserland wilde komen om hun grote dag vast te leggen twijfelde ik geen seconde. Ik wilde niets liever dan de dag van deze twee lieverds vastleggen. Op donderdag ging ik al richting Zwitserland, zodat ik op vrijdag de locaties kon bekijken. Samen met Britte ging ik op pad om de mooiste plekjes te ontdekken. In de bergen, maar ook thuis op de boerderij. Ze hebben een boerderij op een prachtige plek en daar zijn ze een dag later dan ook getrouwd. Op vrijdagavond kwamen de gasten vanuit Nederland al aan voor een barbecue. Fijn om iedereen al een beetje te leren kennen. De volgende ochtend startte ik bij Britte in huis, waar we konden genieten van het prachtige landschap waar de koeien rustig aan het grazen waren. En op de achtergrond de feesttent waar het ‘s avonds helemaal los ging. Na de ontmoeting van Britte en Edwin gingen we foto’s maken samen met de koeien. Deze koeien zijn niet zomaar koeien. De koeien bij Britte en Edwin hebben een naam, een karakter en een eigen verhaal. Ik heb zoveel respect voor dit lieve bruidspaar hoe zij hun leven in Zwitserland leven. En dat ze dan op deze manier trouwen, in de wei, de plek wat voor hun zoveel betekent. Met alle mensen die ze dierbaar zijn om hun heen. Iets wat niet vaak voorkomt, omdat een groot gedeelte van familie en vrienden in Nederland woont. Daarom was de ceremonie en het diner, waar zoveel lieve en mooie woorden gesproken zijn, zo speciaal. Lieve Britte en Edwin, jullie weten als dat ik niet goed kan omschrijven wat dit trouwweekend voor mij betekent heeft. Ik hoop dat ik jullie nog vaker mag zien op de boerderij, de plek die zo bijzonder is. Dank jullie wel voor het vertrouwen en voor alle gastvrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home