1 of 4

Trouwfotograaf van het jaar 2021

Trouwfotograaf van het jaar 2021

Trouwfotograaf van het jaar 2021

Een droom. Een droom die werkelijkheid is geworden. Trouwfotograaf van het jaar 2021 bij Masters of Wedding Photography NL, BE & Lux.

Gisterenavond is de laatste ronde bekend gemaakt en in deze ronde zijn 5 foto’s bekroond met een Award. Daarmee kom ik op 17 awards. Wie kan mij even knijpen? En met dit aantal awards ben ik de nummer 1 van deze wedstrijd. Ik kan het nog niet echt geloven dat dit echt waar is, maar als ik de filmpjes terugkijk van gisterenavond, dan kan ik er toch wel echt van genieten. Na 2 jaar veel onzekerheid in de trouwwereld, is het echt fantastisch om het jaar op deze manier af te sluiten.

Dit vak is zo mooi en bijzonder. We mogen alleen maar bijzondere momenten zien, voelen en horen. Je krijgt het vertrouwen van alle bruidsparen om hun belangrijke dag vast te leggen. En dat doe ik al jaren met ontzettend veel liefde en passie. Dat ik meedoe aan wedstrijden zoals de Masters is voor mij een manier om beter te worden in mijn vak. Je bekijkt veel werk van collega’s en je kijkt ook beter naar je eigen werk. Maar natuurlijk doe je ook mee om te winnen, ik hou van spelletjes en competitie, dus mijn droom was ook om een keer nummer 1 te worden. Dat betekent hard werken, leren, vallen en weer opstaan.

Het zijn mijn foto’s die een Award hebben gewonnen, maar ik doe het niet allemaal alleen. Ik krijg in mijn privé leven veel ruimte om mezelf te blijven ontwikkelen als fotograaf en als mens. Daar ben ik heel dankbaar voor. Daarnaast heb ik echt te lieve collega’s die mij ook helpen. En dan bedoel ik niet alleen elkaar helpen met het insturen van foto’s, maar we zijn er voor elkaar tijdens alle momenten in ons leven. En dan niet te vergeten, de lieve bruidsparen. Ik krijg zo veel vertrouwen van mijn lieve bruidsparen en daardoor kan ik deze prachtige beelden maken.

Ik kan alleen maar dankbaar en blij zijn en daarom ga ik nu dan ook heerlijk genieten van dit moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home