1 of 4
Zwangerschapsfotoshoot

Een ontspannen zwangerschapsfotoshoot in eigen tuin

Een ontspannen zwangerschapsfotoshoot in eigen tuin

Een ontspannen zwangerschapsfotoshoot in eigen tuin

‘Ik zou graag een fotoshoot willen nu ik zwanger ben, maar ik wil niet poseren. Gewoon fijne gezinsfoto’s thuis, maar dat terwijl ik hoogzwanger ben, kan dat?’ Natuurlijk kan dat, heerlijk zelfs! Op een vrijdagmiddag ging ik naar dit prachtige gezin. De kinderen houden van picknicken in eigen tuin en dat gingen ze nu ook doen en dat mocht ik vastleggen. Soms lijkt het makkelijker om ongedwongen en niet geposeerde foto’s te maken. Maar dan heb je geen regie in handen en moet je veel momenten afwachten. De kinderen moesten heel even wennen dat ik ook bij de picknick aanwezig was met mijn camera. Maar na enige tijd gingen ze hun eigen weg en kon ik de ongedwongen foto’s maken die de ouders heel graag wilden. En ik was ondertussen heerlijk aan het genieten van deze prachtige kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home