1 of 4
Kinderen op je bruiloft

Kinderen op je bruiloft?

Kinderen op je bruiloft?

Kinderen op je bruiloft?

Vandaag 1 jaar geleden trouwden Iris en Frank. Het was een fantastische dag met vele lieve en enthousiaste gasten. En een van de gasten is hun kleine neefje. Vanaf het eerste moment viel hij mij op. Waarom? Omdat hij heel enthousiast was, vrolijk en kon genieten van kleine momenten. Maar zoals voor elke gast gebeurt er erg veel op een trouwdag, laat staan voor een kind. Al deze indrukken en alle aandacht worden dan soms ook even te veel. Het mooie is dat kinderen dat dan ook gewoon laten zien, ze zijn en blijven zichzelf, of het nu een gewone dag is, of de trouwdag van je oom en tante. Ik vond het heerlijk om dit allemaal te zien en vooral om het vast te leggen. Twijfel jij of je kinderen wilt op je bruiloft? Voor de kinderen is het een bijzondere ervaring. Toen ik klein was heb ik verschillende huwelijken van mijn oom en tantes mee mogen maken. Ik heb hier nog hele mooie herinneringen aan, gewoon kleine momenten. Het moment dat ik een tante naar buiten zag komen, als een prinses. Of de grote taart met daarop marsepeinen varkentjes. Het huis op z’n kop zetten met je ooms en tantes en de volgende dag zelf weer mee opruimen. Ik weet niet of daar de liefde voor bruiloften is ontstaan, maar ik heb er hele mooie herinneringen aan. Persoonlijk vind ik het ook super leuk als er kinderen op een bruiloft zijn. Kinderen zijn spontaan en blijven zichzelf, daardoor ontstaan er heel veel leuke momenten om vast te leggen. Kijk mee naar een aantal van deze momenten op de trouwdag van Iris & Frank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home