1 of 4

Liefde is… samen een ijsje eten in Den Bosch

Liefde is… samen een ijsje eten in Den Bosch

Liefde is… samen een ijsje eten in Den Bosch

Normaal zou ik in het voorjaar alleen maar bezig zijn met alle trouwerijen. Zoals we weten is zijn deze bijna allemaal verplaatst. Ik mis het vieren van de liefde ontzettend, maar gelukkig kan ik nog wel op andere manier de liefde vastleggen. Net zoals deze loveshoot. Samen met Minou en Lars ben ik de stad Den Bosch in gegaan. De stad is op het einde van de dag heerlijk rustig. Samen wandelend in de avondzon heb ik ze gefotografeerd, gewoon spontaan. Af en toe een mooi plekje opgezocht en uiteindelijk gewoon lekker samen een ijsje eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home