1 of 4
zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot & Newborn shoot, Breda

Zwangerschapsshoot & Newborn shoot, Breda

Zwangerschapsshoot & Newborn shoot, Breda

Eind vorig jaar ontving ik een berichtje van Stephanie met daarin de vraag of ik haar samen met haar gezin wilde komen fotograferen, want ze zijn zwanger van de tweede. Stephanie en John leerde ik kennen toen ze hun eerste kindje Louis kregen, ongeveer 2 jaar geleden. Toentertijd heb ik bij hen een Newborn fotoshoot gemaakt van Louis en de kersverse ouders. Nu zouden ze dat weer willen, maar eerst de mooie zwangerschap vastleggen, want dat is al zo bijzonder. Stephanie was prachtig zwanger en dat mag je laten zien! Nadat we al foto’s op locatie hadden gemaakt, hebben we ook thuis nog enkele foto’s gemaakt.

Daarna zou ik op bezoek komen als de kleine geboren zou zijn, maar dat liep even anders door het Corona virus. Gelukkig was alles goed met Luuk en zijn moeder, maar ik mocht nog niet op bezoek komen bij ze, om foto’s te maken. Maar de kleintjes veranderen zo hard in de eerste weken en het is zo jammer om daar dan geen een foto van te hebben. Dus had ik voorgesteld om enkele foto’s door het raam te maken van Luuk en het gezin.

Ik werd ontvangen door Louis met beschuit met muisjes. Deze hebben we heerlijk buiten op afstand samen zitten eten. Daarna kon ik Luuk bewonderen door het raam en hebben we een aantal foto’s gemaakt. En natuurlijk ga ik, wanneer het weer kan en ook weer fijn voelt voor iedereen, weer terug om een uitgebreide lifestyle fotoshoot te maken. Lieve Stephanie, John, Louis en Luuk, tot snel!

Liefs, Els

Bekijk hier Newborn Lifestyle fotoshoots

Bekijk hier meerdere zwangerschapsshoots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home