1 of 4

Voorjaarsbruiloft in Zuid-Limburg

Voorjaarsbruiloft in Zuid-Limburg

Voorjaarsbruiloft in Zuid-Limburg

Wat had ik uitgekeken naar deze dag! Ja, het was spannend of alles door kon gaan, maar toen ik op vrijdag richting Zuid-Limburg reed was ik helemaal in mijn nopjes. Zuid-Limburg voelt meteen als vakantie en hoe verder ik naar het zuiden reed hoe meer zonnestralen door de wolken kwamen. Het kon niet anders dan dat het een prachtig weekend zou worden.

Eind van de dag arriveerde ik op de prachtige locatie. Niet alleen het bruidspaar was aanwezig, maar ook de gezinnen van het bruidspaar en natuurlijk de honden. De sfeer was goed, gezellig een drankje aan de enorme keukentafel, de tafels waren mooi aangekleed en de laatste hand werd gelegd aan het diner. Deze avond stond in teken van verhalen, verhalen en stukjes over het bruidspaar samen met de gezinnen. Het was een hele fijne, sfeervolle avond met hele warme mensen.

De volgende ochtend was het zover, de dag van Janneke en Ruud. De dag begon heerlijk rustig en ontspannen. Samen met de gezinnen ging het bruidspaar alles voorbereiden, nog even een wandeling met de hond en daarna gingen ze zich klaarmaken voor het grote moment. Wauw, wat zagen ze er prachtig uit! En wat een momenten, het begon met het moment dat Janneke de trap afkwam en haar vader ontmoette. Geen woorden voor! Daarna begon de persoonlijke en bijzondere ceremonie in de tuin. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je tante de trouwambtenaar is! Na het JA-woord werd er geproost en was er tijd voor ontspanning. Eigenlijk was het hele weekend tijd voor ontspanning, het was allemaal zo relaxt. Lekker in de tuin borrelen, met de hond spelen en met elkaar eten. De dag was bijna op z’n eind en op dat moment zijn we nog even samen foto’s gaan maken. En ook dat was net zo ontspannen als de rest van het weekend.

Lieve Janneke en Ruud, ik heb echt zo genoten van jullie, jullie familie en de honden ;) Bedankt voor het vertrouwen dat ik jullie weekend mocht vastleggen. Het was fijn om deze pure en echte momenten te zien, te voelen en vast te leggen. Liefs, Els

  1. Eric van Cruchten schreef:

    Els, ik ben erg onder de indruk hoe mooi je de momenten hebt vastgelegd. Bij het bekijken van de foto’s beleef ik het weekend weer opnieuw. Echt vakwerk en een dikke pluim en danke je voor deze mooie foto’s.
    Gr. Eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home