1 of 4

Trouwfotograaf van het Jaar 2023 Benelux

Trouwfotograaf van het Jaar 2023 Benelux

Dromen zijn er om uit te komen! Doelen zijn er om ze te behalen!

Gisteren is mijn droom uitgekomen en mijn doel is behaald, nummer 1 Trouwfotograaf 2023 van Benelux. Tijdens een live event met alle collega’s werd de top 10 van Benelux bekend gemaakt. Ik had heel erg de hoop op dat ik nummer 1 zou worden, maar de spanning liep voor mij toch wel hoog op, maar gelukkig ontving ik die trofee voor ‘Trouwfotograaf van het jaar 2023’. Echt zo fantastisch! Het was daarna een heerlijke avond die niet meer stuk kon. De trofee gaat ondertussen mee naar elke ruimte in huis waar ik ook ben en ik zit de hele dag al met een grote glimlach op mijn gezicht. Of te wel, ik geniet er enorm van! Ik krijg ontzettend veel lieve berichtjes van familie, vrienden, collega’s en bruidsparen. Er wordt zo met me meegeleefd, heel bijzonder.

En wat betekent het eigenlijk voor mij? Een enorme waardering dat mijn werk op deze manier wordt beloond. Afgelopen jaar deden 450 professionele trouwfotografen mee aan deze wedstrijd. We stuurden ruim 11000 foto’s in. In vier rondes (elk kwartaal) werden in totaal 364 awards uitgereikt aan de beste trouwfoto’s. Elke ronde beoordeelde een variërende internationale jury van vooraanstaande trouwfotografen in de wereld alle foto’s en de beste trouwfoto’s werden bekroond. En met 15 awards ben ik op plek 1 terecht gekomen! Zo blij en trots!

Daarnaast ben ik heel dankbaar naar mijn lieve bruidsparen, dat ze mij zoveel vertrouwen geven dat ik hun mooiste dag mag vastleggen op mijn manier. Zonder dat vertrouwen zou ik nooit dit soort kunstwerken kunnen maken. 2023 was voor mij een jaar waar ik volop heb genoten van alle bruiloften, echt allemaal. En dat ik met deze foto’s al awards heb gewonnen, geeft een weerspiegeling van hoe ik heb genoten!
En nu kijken we vooruit, naar de prachtige bruiloften van 2024! Want ook daar kan ik niet op wachten totdat het zover is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home