1 of 4

Storyteller van het jaar 2023 Wereldwijd

Storyteller van het jaar 2023 Wereldwijd

Storyteller van het jaar 2023 Wereldwijd

Voor het tweede jaar op rij mag ik mezelf Storyteller van het jaar noemen bij This is Reportage Family Wereldwijd. Hoe bijzonder is dat? Ik ben zo ontzettend dankbaar. Dankbaar dat ik zoveel vertrouwen krijg bij alle lieve families om hen te fotograferen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik kom zo dichtbij, het is zo intiem. Ik mag echt letterlijk een kijkje nemen in het leven van deze families. En dat ik dan het vertrouwen krijg om ze vast te leggen op de manier hoe ik naar ze kijk, dat is zo speciaal.

Naast dat ik Storyteller van het jaar ben geworden bij Family, ben ik op plek 2 geëindigd in de overall lijst wereldwijd bij This is Reportage Family en in Nederland overall nummer 1. De eerste Day in the life reportages voor 2024 staan al geboekt en ik hoop dat er nog meerder komen, want dit is echt een feestje om te doen.

Bij de bruiloften doe ik ook mee met de wedstrijd van This is Reportage. Ik doe mee aan deze wedstrijden omdat deze heel goed bij mij passen, bij mijn werkwijze en bij mijn gevoel hoe ik een bruiloft wil vastleggen. Namelijk op een manier zoals het echt is. De echte momenten, de tussenmomenten, de momenten die je wel meemaakt en voelt, maar niet altijd kunt zien, het zijn de momenten die het verhaal maken, de puzzelstukjes die jullie reportage helemaal jullie maakt. Bij mij is geen een reportage hetzelfde, omdat ik het vastleg zoals het is, zoals jullie zijn en zoals de dag verloopt. En er iets niets mooier dan dat je achteraf hoort van de bruidsparen: ‘Ja, dit zijn wij, dit was onze dag. Als we het boek bekijken beleven we de hele dag exact weer opnieuw’.

En dat je met dit soort fotografie dan ook nog mee kunt doen aan zo’n hoog aangeschreven wedstrijd, en daar dan ook in de top 10 Wereldwijd komt, dan voel ik me toch wel echt een geluksvogel. Natuurlijk, ik werk er hard voor en het komt echt niet vanzelf, maar toch voel ik me gelukkig en dankbaar dat ik zo hoog mag staan in de lijstjes tussen allemaal top fotografen. Bij de bruiloften ben ik nummer 6 van de wereld, en Storyteller nummer 1 van Nederland.

Kom maar op met al die prachtige dagen! Ik wil niets liever dan heel veel verhalen vertellen door middel van mijn fotografie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografen 

Families

Contact

Bruiloften

Over mij

Blog

Home